Er du klar til å få en bedre hverdag med artrose i hofte/kne?

Da er det på tide at vi jobber sammen.

Er du lei av å ikke klare det du vil i hverdagen? At artrosen ødelegger for deg?

Hvis du er klar for å endelig gjøre det som hjelper, så er jeg her. Om du ønsker en bedre hverdag, der du klarer å gå turene du vil, kan leke med barn/barnebarn uten at artrosen stopper deg, og igjen kan komme deg opp trappen uten å bruke en halvtime?

Det er mulig. Tiden er nå, og et bedre liv med artrose venter på deg.


Fornuftige priser, praktiske løsninger

Komplett artrosekurs for hofte og kne. Med oppfølging i et helt år! 12 live spørretimer der du får svar på alt du lurer på er inkludert.

Dette nettkurset er designet for å gi deg en hverdag der du er mindre stiv og har mindre vondt i leddene, slik at du kan leve livet du ønsker med artrose.

Det inkluderer spørretimer med meg hver måned i hele 12 måneder. Der du får svar på alt du lurer på og råd om du står fast. Du får også nedlastbare hjelpemidler, treningsprogram, treningsvideoer, egen app med alt kursmateriell, forslag til kostplan og mye annet for å hjelpe deg til en bedre hverdag med artrose i hofte/kne.

Har du spørsmål om nettkurset, kan du sende mail til meg på: elisabeth@helsefysio.no

  Få en bedre hverdag! 

Komplett treningsprogram for alle nivåer + gode råd om artrose i e-bok

697 kr, nå kun 444 kr.

Dette treningsprogrammet passer for alle og du kan tilpasse til ditt nivå. Øvelsene er enkle og kan gjøres hjemme. Du velger selv hvilke nivå du starter på (1, 2 eller 3) og du kommer langt selv med noen få økter i uken. I e-boken får du råd og tips om trening med artrose. Dette passer godt for deg som ønsker å komme i gang med trening, uansett om du har lite eller mer erfaring med trening.

PDF med 20 smarte matbytter som sparer deg for tusenvis av kalorier!

79 kr

I denne PDF'en / E-boken får lærer du hvordan du ved å gjøre enkle endringer kan spare tusenvis av kalorier. Dette slik at det blir lettere å gå end i vekt og opprettholde denne over tid. Gjør matbyttene og spar tusenvis av kalorier, mens du fremdeles spiser maten du liker.