BRUK TRENING SOM MEDISIN – GJØR ØVELSENE SOM SMØRER LEDDENE

Lyst på 3 gratis treningsvideoer?

Spesialtilpasset for deg med artrose i hofte og kne

DETTE FÅR DU:

  • 11 øvelser som bidrar til mindre smerter. Jeg viser deg! 
  • Veiledning fra fysioterapeut med spesialkompetanse på artrose.
  • 3 ting du må passe på når du trener – gjelder deg som har artrose i hofte og/eller kne.
  • En motiverende treningspartner på skjermen.
  • BONUS: I tillegg til videoene får du en pdf med oversikt over øvelsene. Heng dem opp på veggen som en aktiv påminnelse.
JEG VIL HA VIDEOENE – GRATIS

Smertene i hofter er nesten HELT vekke!!!

Jeg har vært motivert og flink og trent etter dine videoer nesten hver dag. Smertene i hofter er nesten HELT vekke!!! Takket være deg, kan jeg trene akkurat som jeg vil, både rolig og hardt uten at hoftene begrenser meg. Tusen takk for hjelpen!

Ingvill Kverndal

Takk for gode øvelser rett i innboksen!

Flott tilbud! Nå har jeg et lite arsenal av øvelser som passer perfekt for mine vondter i hofte og kne. Koselig å gjøre dem sammen med deg. Takk for ditt generøse tilbud.

— Sylvia Stordahl.

Møt Elisabeth.

Heisann! Jeg er fysioterapeut med spesialkompetanse i artrose. Etter å ha hørt fra utallige artrosepasienter at de ikke har fått hjelpen de trenger, bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Derfor gir jeg kvinner og menn med artrose i kne og hofte et tilbud som faktisk gir dem et sprekere liv.

Jeg har hjulpet flere tusen personer å få en hverdag med mindre smerter og stivhet – og mer energi og glede. Og nå vil jeg gjerne hjelpe deg, så du kan leve det gode livet du fortjener. 

Vil du bli den neste suksesshistorien?

Begynn med å sikre deg disse gratis treningsvideoene.

" En positiv tilbakemelding fra meg😊 Jeg har takket ja, til mange treningstilbud på nett. Dette er den eneste jeg virkelig har hatt behov for.

Hvorfor: Jo, du har utelukkende fokus på muligheter, øvelsene er overkommelige og gjenkjennende. Jeg føler meg inspirert til å trene. Så takk!😊 "

- Tone.

" Takk for fin økt igjen i dag! Gleder meg til neste😃

Etter jeg ble "kjent" med deg har jeg blitt mye mer positiv. Det er ikke lenge siden. Jeg synes øvelsene er kjempebra, har fortsatt smerter selvfølgelig, men merker at dette gir meg masse positiv energi! Men med tid er jeg sikker på dette vil hjelpe. Jeg er veldig fornøyd og motivert! "

- Ann Kristin Andersen.

IKKE GÅ GLIPP AV DETTE. BRUK TRENING SOM MEDISIN MOT ARTROSE DU OGSÅ.

Starten på en bedre hverdag er bare et klikk unna...

Sikre deg de beste øvelsene og kom i gang med riktig trening!

JEG VIL HA GRATIS VIDEOER

Mange har benyttet seg av tilbudet og allerede fått det mye bedre i hverdagen:

"Gjennomført!💪 Super motivator er du. Jeg har savnet noen korte styrkeøkter etter mine daglige gåturer. For meg virker det her helt perfekt🤩 Helt supert med video trening da telefonen alltid er med😉 Igjen tusen takk for du deler."

- Tove Bakken 

"Jeg syntes øvelsene er instruktive og gode, så dette kan bli bra!

Takk til deg som har inspirert meg"

- Rigmor Lorentzen

"Du gjør en forskjell for meg med dine gode Artrose treningsopplegg!!"

- Anne Tungodden

"Først og fremst tusen takk for utrolig fine videoer med øvelser! Syns de var utrolig fine og engasjerende!!🤗👍Og merker allerede at de virker!!!👏

7. min. øvelsene for stivhet på morgenen var også helt super!! Hjertelig takk igjen - du er virkelig engasjerende!😁😇"

Mvh Ellen Ann Vinter